Príprava krekrov je veľmi jednoduchá. Polotovar sa odporúča pripraviť tesne pred konzumáciou.
Počas prípravy krekry zväčšia svoj objem päťnásobne.
Návod na smaženie :
1 – V nádobe vhodnej na smaženie zohrejte olej na 180 – 200 °C.
2 – Do horúceho oleja opatrne vhoďte za hrsť krekrov. Krekry sú hotové za pár sekúnd ( 5 – 10 sekúnd )
Usmažené krekry vyberte pomocou dierkovanej naberačky, aby odtiekol prebytočný olej. Prípadne ich
môžete osušiť pomocou papierovej utierky.
3 – Hotové krekry môžete ochutiť soľou.
Upozornenie :
· Pri smažení udržujte vysokú teplotu oleja. Pri nízkej teplote sa krekry nemusia dostatočne usmažiť a príde k strate chuti.
· Nevhodné pre deti do 3 rokov
· Výrobok obsahuje lepok