Návod na prípravu krekrov

Príprava krekrov je veľmi jednoduchá. Polotovar sa odporúča pripraviť tesne pred konzumáciou.

  Počas prípravy krekry zväčšia svoj objem päťnásobne.

 Návod na smaženie : 

  1 – V nádobe vhodnej na smaženie zohrejte olej na 180 – 200 °C.

  2 – Do horúceho oleja opatrne vhoďte za hrsť krekrov. Krekry sú hotové za pár sekúnd ( 5 – 10 sekúnd )

         Usmažené krekry vyberte pomocou dierkovanej naberačky, aby odtiekol prebytočný olej. Prípadne ich  

        môžete osušiť pomocou papierovej utierky.      

  3 – Hotové krekry môžete ochutiť soľou.

 

Upozornenie :

   ·         Pri smažení udržujte vysokú teplotu oleja. Pri nízkej teplote sa krekry nemusia dostatočne usmažiť a príde k strate chuti.

   ·         Nevhodné pre deti do 3 rokov

   ·         Výrobok obsahuje lepok